MINDENKINEK VAN EGY AJÁNLATUNK. Kedvezményes ŠKODA ajánlatok számos modellre!

Nálunk mindenki megtalálja a neki való autót a neki való kedvezménnyel. Aki kisautót szeretne óriási terekkel és az is, aki mozgékony nagy autót. A ŠKODA modellek nem csupán autók, hanem mentőövek a hétköznapokhoz. Böngésszen ajánlataink között és válassza ki az Ön számára legkedvezőbbet!

FABIA CLEVER

Jól felszerelt FABIA modell fűthető első ülésekkel, bőr kormánykerékkel, hátsó parkolóradarral, érintőképernyős Swing rádióval és Bluetooth telefonkihangosítóval. Már akár 2 999 100 Ft-ért!

RAPID FAMILY

Kedvezményes családi modell LED nappali menetfénnyel, könnyűfém keréktárcsákkal, hátsó parkolóradarral, bőr kormánykerékkel, fűthető első ülésekkel és tempomattal. Már akár 3 799 000 Ft-ért!

HASZNÁLTAUTÓ BESZÁMÍTÁS

Használtautó beszámítás esetén Rapidnál 350 000 Ft, Octaviánál pedig 400 000 Ft további árkedvezményt adunk. A kedvezmény kombinálható a konfigurátorban elérhető további kedvezményekkel.

SUPERB DSG 

Képzeljen el egy utat a Superbbel úgy, hogy nem kell folyamatosan sebességet váltania. Ezt a kivételes komfortot kínálja a DSG automata váltó, melyet most féláron kínálunk SUPERB modelljeinkhez.


6 HÓNAP PORSCHE CASCO

 

Ráadásul most bármelyik fenti ajánlatunk mellett dönt, most az autó ára tartalmazni fog 6 hónap PORSCHE CASCO biztosítást!

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés