Octavia modellek most 900 000 Ft kedvezménnyel!

2016-03-07

Az exkluzív dizájn és a komfort találkozása. Példátlanul tágas hely - minden és mindenki számára. Egy Octavia modellben ülve Simply Clever megoldások, vezetői segédrendszerek és egy hatalmas csomagtér teszik könnyebbé életét.

Magyarország 5. éve legnépszerűbb modellje most 900.000 forint kedvezménnyel!

Az első a család! Ezt mi is pontosan tudjuk, ezért igyekeztünk a ŠKODA Octavia miden jellemzőjét úgy alakítani, hogy egyszerre legyen képes kiszolgálni a szülők és a gyerekek igényeit, legyen szó akár a reggeli iskolába rohanásról, vagy a nyári kirándulásról. A gazdaságos motorokkal és az alaphelyzetben 590 literes csomagtérrel az Octavia nektek lett tervezve.

Így forr össze a szenvedély, a lóerő és a tágas tér iránti vágy. Az Octavia RS sportos külsejét nem hazudtolja meg: 184 lóerős TDI vagy 230 és 245 lóerős TSI motorjával villámgyorsan lopja be magát azok szívébe, akik nem csak megérkezni szeretnének a célállomásra, hanem az odafelé vezető út minden kanyarját kiélvezni.

Összkerékmeghajtás és emelt hasmagasság azoknak, akik szeretik maguk mögött hagyni a városi beton kiszámíthatóságát. Az Octavia Combi Scout masszív megjelenésével bármilyen vad környezetbe beleillik, még azokba is, amelyeket csak az off-road üzemmód bekapcsolásával tudunk megközelíteni.

A Laurin&Klement a márka origója, a kiindulási pont a múltból, és a jövő felé kacsintgató jelen legjava. Az egyedi tervezésű elemek, a prémium kategóriás anyagok és a fejlett technológia együttese garantálja a kivételes kényelmet és az exkluzivitás érzését. Ez a változat csak nagyteljesítményű motorral rendelhető: 1.8 TSI/180 LE vagy 2.0 CR TDI/184 LE vagy 2.0 CR TDI/150 LE.

Állítsa össze saját Octavia modelljét konfigurátorunk segítségével!

Próbálja ki az Octavia modelleket márkakereskedéseinknél, regisztráljon tesztvezetésre!

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés