Octavia Clever

2015-01-03

 

Az alapból gazdag Ambition felszereltségi szintű Octavia modelljeinkhez most lenyűgöző Clever felszereltséget kínálunk, amivel innentől fogva még több élményben lehet része.

Az ajánlat a Limousine és Combi változatokhoz is elérhető.

A Clever felszereltség az alábbi extrákat tartalmazza: 

Bőr kormánykerék 

Ismeri azt az érzést, amikor télen hideg a kormány? Esetleg egy erőteljesebb kanyarodásnál megcsúszik a keze alatt a műanyag burkolat? A Clever felszereltség ezt is megoldja: a bőr kormánykerék nemcsak elegánsabb és kényelmesebb, de jobb a fogása is. A vezetési élményt sportosabbá teszi, és tartósabb, mint a hagyományos kormány.

Fűthető első ülések 

Aki egyszer ült fűthető üléses autóban, annak utána soha nem lesz jó olyan, amiben nincs ülésfűtés. Természetesen a Clever felszereltségbe ezt is beletettük. Jöhet a tél!

Könnyűfém keréktárcsák 

Az Octavia felemelően új külsejét is tovább lehet fokozni: a 16"-os Ilias könnyűfém keréktárcsák még inkább kiemelik markáns jellegét. De a szépség nem minden: a 102 kilogrammal csökkentett súly segíti az autó irányíthatóságát és tovább növeli az útfekvését.

Állítható magasságú első ülések gerinctámasszal 

Kényelmetlen a hosszú utazás? Az állítható magasságú első ülésekkel ennek vége. Mostantól kedvére variálhatja ülőhelyét, így bárhova utazzon is, élvezni fogja.

Parkolóradar hátul 

Vége a kényelmetlen hátraforgolódásnak! A parkoló radar megkönnyíti a tájékozódást tolatáskor és hangjelzése figyelmeztet, ha a jármű feltételezett haladási irányába akadály kerül. A parkolás könnyű lesz még a látszólag nehéz helyzetekben is.

Állítsa össze a saját egyéniségéhez leginkább illő Octavia Clever modellt konfigurátorunkkal, és regisztráljon tesztvezetésre márkakereskedéseinknél!

 

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés