ŠKODA Fabia modellek akár 700 000 Ft kedvezménnyel

2017-04-27

ŠKODA FABIA. A nemkisautó.

Elgondolkozott már azon, hogy mi is tesz egy autót igazán naggyá?
A mérete? A felszereltsége? A vezetési élmény? Ismerje meg a ŠKODA Fabiát, amely nem csupán a precizitás, a térkínálat és a lenyűgöző dizájn terén emelkedik ki a mezőnyből, de nagyobb méretkategóriákból ismert innovatív biztonsági-, kényelmi, és infotainment-rendszerekkel is rendelkezik. Az Ön Fabiájának például része lehet a navigációs rendszer, a ŠKODA Connect, a tolatókamera, a KESSY rendszer, a hegymenet asszisztens, a panoráma üvegtető vagy akár a LED nappali menetfény.

 

És ez még nem minden: most egy rendkívüli akció keretében minden eddiginél kedvezményesebben juthat hozzá egy új Fabiához.

A ŠKODA Fabia most nem kis, akár 700 000 Ft-os árelőnnyel érhető el a Porsche Bónusz akció keretében. 

Az ajánlat részletei:

- A Porsche Bónusz ajánlat keretében a 400 000 Ft-os árkedvezményen felül akár további 300 000 Ft-os kedvezményt kínálunk azon ügyfeleinknek, akik a Porsche Pénzügyi Csoport által kínált finanszírozási konstrukciók közül választanak.

- Az ajánlat 2017. április 4. és december 31. között, de legfeljebb a 400 darabos importőri készlet erejéig érvényes.

- A Porsche Bónusz akció a 2,5% THM ajánlattal nem kombinálható.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a Fabia Porsche Bónusz ajánlatunk, kattintson az alábbi gombra, adja meg adatait és márkakereskedéseink egyike felveszi Önnel a kapcsolatot!

ÉRDEKEL

Az akció 2017. 04. 04-től 2017. 12. 31-ig, de legfeljebb a 400 db-os importőri készlet erejéig érvényes. Az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk! Az akciós árkedvezmény (300 000 Ft) előfeltétele a "Porsche Bónusz" finanszírozás, azaz hogy gépjárművásárláshoz a Porsche Pénzügyi Csoport valamely finanszírozási ajánlatát igénybe vegyék (de az akció "2,5 % THM" finanszírozással nem kombinálható). Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek.
A 400 000 Ft árkedvezményt a Fabia Active, Ambition, Style és Monte Carlo modellek esetén lehet igénybe venni.

Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Ezek az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását. A képek illusztrációk. További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés